سفارش تبلیغ
صبا ویژن

roozmaregiham

نظر

برند سمعک زیمنس  در سال 1847 میلادی با نام اصلی زیمنس و هالسکی (Siemens & Halske) در قالب یک کارگاه کوچک در برلین فعالیت خود را آغاز نمود. مالکین آن، یعنی ورنر زیمنس (Werner Siemens) و هالسکی (J. G. Halske) کار خود را با یک سیستم نصب شونده ی تلگراف آغاز نمودند. این روند 165 ساله نهایتا منجر به شکل گیری محبوب ترین برند ساخت سمعک در جهان تبدیل شد و مدل های محبوبی مثل سمعک رده 7 زیمنس را تولید نمود. زیمنس در حال حاظر یکی از بهترین و شناخته شده ترین کمپانی های سمعک هوشمند در دنیاست و محصولات آن در بیش از 120 کشور دنیا عرضه می شوند. لازم به ذکر است که سمعک زیمنس در حدود سه سال پیش، نام خود را به Sivantos تغییر داد و محصولات خود را، با اسم سیگنیا signia، وارد بازار نمود. سمعک زیمنس معمولا شامل سمعک داخل گوشی، سمعک پشت گوشی، سمعک سوپر پاور، سمعک شارژی و… می شود. در این مطلب از گروه شنوایی سنجی و تجویز سمعک پایتخت می خواهیم با این برند بیشتر آشنا شویم.

 

زیرمجموعه‌های هلدینگ زیمنس

 

هلدینگ بزرگ زیمنس شامل 4 زیرمجموعه است که برندهای AM ،Rexton ، Audioservice و Siemense را شامل می شود. هر 4 برند تقریبا ویژگی های پایه یکسانی دارند و تنها در جزئیات با هم اختلاف دارند.

 

مزایای سمعک سیگنیا

مهمترین مزایای این سمعک ها عبارتند از:

 

کیفیت گفتار بالا

در نظر داشته باشید که میزان آسیب وارد شده به عصب شنوایی یعنی در اصل شدت کم شنوایی فرد از مهم ترین عوامل تعیین کننده میزان درک گفتار توسط کاربر سمعک است. اما سمعک زیمنس این محدودیت را به میزان چشم گیری از بین برده است و با تمرکز بالایی که روی محدوده ی گفتاری دارد می تواند به سادگی صداهای گفتاری را واضح و شفاف به کاربر منتقل کند. مخصوصا در  سمعک رده 7 زیمنس این کیفیت به وضوح قابل رویت است.

 

کیفیت بالای صدای کاربر

یکی از عمده معضلاتی که کاربران سمعک با آن سروکار دارند، کیفیت صدای دریافتی خودشان است. معمولاً کیفیت صدا به گونه ای تغییر می کند که باعث پیچش صدا در سرشان می شود و در مواقعی نیز دچار وزوز گوش می شوند. در مدل های جدید سمعک های سیگنیا این مشکل تا حد زیادی حل شده است.

 

امکان ارتباط با موبایل

با پیشرفت علم و تکنولوژی سمعک ها به مرور توانستند کیفیت صدای دریافتی از تلفن و موبایل را نیز ارتقا بخشند و حتی در مدل های جدیدتر به خصوص سمعک رده 7 زیمنس سمعک می تواند با بلوتوث به موبایل اتصال یابند و توسط موبایل تنظیم شوند.

 

ارتباط با وسایل صوتی

یکی دیگر از معضلاتی که کاربران سمعک معمولا با آن سروکار دارند، شنیدن صدای تلویزیون و شنیدن صدای افرادی است که از از دور با آنها صحبت می کنند، است. با پیشرفت علم و تکنولوژی در مدل های سمعک زیمنس این مشکل تا حد زیادی حل شده است.

 

تنظیم از راه دور

یکی از پیشرفته ترین امکاناتی که به سمعک های زیمنس اضافه شده، امکان تنظیم از راه دور و بدون مراجعه به کلینیک است. در این روش ادیولوژیست می تواند به سادگی سمعک های شما را حتی وقتی در خانه و در حال استراحت هستید، برایتان تنظیم کند.

 

کاهش وزوز گوش

وزوز گوش همانطور که گفتیم از عوارضی است که معمولاً به دنبال کم شنوایی سراغ هر فرد می آید. از این رو در ساخت سمعک های پیشرفته، مداری جهت حذف وزوز گوش نیز تعبیه شده است که این ویژگی در سمعک های نسل های قبل تر وجود نداشت.

 

انواع سمعک زیمنس آلمان

 

1- سمعک استالیتو زیمنس

سمعک Stylleto محصول سال 2020-2021 است. این سمعک تنها به صورت سمعک پشت گوشی ساخته می شود و شامل جدیدترین تکنولوژی و امکانات این صنعت است. از ویژگی بسیار پرطرفدار این سمعک امکان شارژ وایرلس آن است و این به این معنا است که در صورت عدم اتصال جعبه شارژ سمعک به برق توانایی حفظ شارژ در 3 روز را دارد. از دیگر ویژگی های این سمعک ها عبارتند از:

 

صدای واضح و بدون نویز

درک گفتار در تمام موقعیت ها

طبیعی بودن گفتار برای خود فرد

کاهش وزوز گوش

امکان اتصال به موبایل، تلویزیون و سایر وسایل صوتی

2- سمعک بلوتوثی

سمعک وایرلس که به نام سمعک بلوتوثی نیز شناخته می شود، جریان صوتی بلوتوث را به طور مستقیم از موبایل دریافت می کنند. لازم به ذکر است که برند زیمنس این سمعک ها برای سیستم عامل ای او اس طراحی شده است. این سمعک ها به کمک قابلیت وایرلس قدرتمند زیمنس سیگنال های صوتی را با کمک استریمر از پخش کننده های صوتی با بهترین کیفیت و شدت صوتی دریافت می کند.

 

3- سمعک زیمنس شارژی

سمعک زیمنس مدل های بسیار زیادی از انواع سمعک شارژی را با باتری های لیتیوم یون ارائه می دهد. سری X سمعک های این برند، در طول شب به سرعت شارژ می شوند و در بیشتر مدل های این سری کیف شارژ بی سیم Qi می باشد و این موضوع کمک می کند تا در هنگام سفر بتوانید به سادگی از آنها استفاده کنید. شارژر های قابل حمل توانایی سه بار شارژ یک جفت سمعک را به طور کامل دارد، این موضوع به استفاده کنندگان کمک می کند تا بدون نیاز به اتصال به برق بتوانند برای چهار روز متوالی از سمعک خود استفاده کنند. سمعک های بدون باطری زیمنس عملکردی بسیار مناسب و کاربر پسند دارند.

 

4- سمعک نامریی زیمنس

سمعک نامریی برند زیمنس در نسل جدیدی ، از سمعک های این کمپانی هستند Xسری   که با بالاترین سطح از ظریف و مخفی بودن طراحی شده اند. در میان مدل های مختلف این سمعک مدل نامرئی یا  IIC زیمنس 20 درصد کوچکتر از سایر نمونه های قبلی آن بوده و این امر موجب می شود تقریباً در گوش کاملا مخفی و غیر قابل رویت شوند. لازم به ذکر است که بر روی نوک سمعک یک پوشش سیلیکونی انعطاف پذیر قرار دارد که بدون نیاز به ساخت قالب و پوسته مخصوص به راحتی در عمق کانال گوش جای می گیرد. در ساخت این سمعک ها از باتری های یکبار مصرف شماره 10 استفاده می شود و در سه سطح فناوری و عملکردی یعنی 3X، 5X و 7X به بازار محصولات کمک شنیداری ارائه می شود.

 

5- سمعک رده 7 زیمنس

سمعک رده 7 زیمنس  یا همان سمعک‌های سری ممتاز (Premium) زیمنس از پیشرفته ترین محصولات این کمپانی هستند و مجهز به بروزترین تکنولوژی های روز دنیا می‌باشد. سمعک‌های این سری را با عدد 7 از بقیه سمعک‌های برند زیمنس جدا می‌کنند. سمعک رده 7 زیمنس مجهز به 48 کانال پردازشی هوشمند است که موجب می‌شود صدای دریافتی سمعک بسیار نزدیک به شنوایی طبیعی فرد باشد. سری 7 زیمنس اغلب برای دانشجویان ،معلمان، اساتید دانشگاه، سخنرانان و کارمندانی که در طول روز بیشترین زمان را صرف گفت و شنود با افراد گوناگون می کنند مناسب است. میزان رضایتمندی 100 درصدی این محصول در محیط های آرام و 95% ی در محیط های شلوغ، موجب محبوبیت بالای این محصول در میان مصرف کنندگان می‌باشد. لازم به ذکر است که این سری شامل سمعک‌های 7NX ،7PX ،7X می‌باشد، که در مدل های داخل‌گوشی، پشت‌گوشی و ریک موجود می‌باشند.

 

6- سمعک‌پشت‌گوشی زیمنس

سمعک پشت گوش زیمنس موشن (Motion) نامگذاری شده‌اند. این سمعک برای کم شنوایی های ملایم تا شدید تجویز می شود.

 

این سمعک نمونه های سوپرپاور نیز تولید می کند که بیشتر برای کم شنوایی های شدید تجویز می شود. این سمعک همچنین مجهز به استاندارد IP67 است و در برابر رطوبت، عرق کردن گوش، ورود گرد و غبار و… مقاومت بالایی دارد.

 

7- سمعک اکتیو پرو زیمنس

این سمعک در سال 2020-2021 توسط کمپانی زیمنس تولید شده و بعد از گذشت زمان اندکی به تولید انبوه رسید. این سمعک شارژی بوده و تنها مدل داخل گوشی آن تولید می شود. سمعک Active نیز مانند سایر مدل های این کمپانی امکان اتصال به موبایل و سایر وسایل صوتی را داشته و با نصب برنامه بر روی موبایل به راحتی می توان شدت صدای سمعک را تغییر داد. از طرفی این مدل، نیاز به قالبگیری نداشته و تنها با استفاده از پروب که بر روی سمعک قرار می گیرد می توان از سمعک استفاده  کرد.

 

8-  سمعک AX سیگنیا

سمعک های “Ax” جدیدترین مدل از سمعک های تولیدی این برند است که در بازار عرضه شده اند. تکنولوژی های بسیار پیشرفته ای که در ساخت این سمعک ها به کار گرفته شده است، به کاربران کمک می کنند تا صداهای محیط را با کیفیت بهتری بشنوند و به سادگی بتوانند گفتار را از سروصدا تشخیص دهند. این سمعک ها مجهز به تکنولوژی “SpeechMaster”، برای تشخیص و جداسازی صدای گفتگو هستند. همچنین از تکنولوژی “EchoShield”، نیز در ساخت این سمعک ها استفاده شده تا صدای اکو را کاهش دهند و کمک کنند که کیفیت گفتگوی کاربران با دیگران، بهبود یابد. از طرفی تکنولوژی “Bluetooth Low Energy”، به کاربران این امکان را می دهد تا به دستگاه های هوشمند متصل شوند و بدون نیاز به استفاده از کابل، به موسیقی گوش دهند.

 

سایر ویژگی های این سمعک ها عبارتند از:

 

1. تکنولوژی مولتی کور برای پردازش همزمان صداهای مختلف.

 

2. اتصال بی سیم برای اتصال به دستگاه های مختلف به صورت وایرلس.

 

3. کنترل هوشمند از راه دور  به کاربر یا شنوایی سنج این امکان را می دهند تا تنظیمات صدا، بلوتوث و … را به دلخواه خود تغییر دهند.

 

4. طراحی زیبا و جذاب متناسب با سلیقه ی کاربران

 

9- سمعک Motion

سمعک Motion یک سمعک پشت گوشی است که طراحی بسیار ظریف و سایز کوچکی دارد که می تواند درک گفتار چند جهتی کاربر را افزایش دهد. این سمعک مجهز به نسل جدید فناوری BestSound Technology  برای کمک به درک گفتار دو گوشی و خصوص  محیط‌هایی با نویز بالا است. از ممتاز ترین ویژگی های این سمعک می توان به موارد زیر اشاره نمود:

 

امکان اتصال وایرلس به دستگاه های بلوتوث دار.

امکان مدیریت وزوز.

کلید کنترل سمعک.

مقاومت بالا در برابر رطوبت و گرد و غبار

مجهز به میکروفن جهت دار.

امکان شارژ در مدل های PX و SX

منبع: نظارت گستر ایمن